.

Cod CAEN: Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate 1107


Cod CAEN

Explicare cod CAEN: Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate 1107, pentru PFA, II, SRL, SC, SA.

Cod CAEN: Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate 1107

Aceasta clasa include:
-fabricarea bauturilor nealcoolice, cu exceptia berii si vinului fara alcool
-productia de ape minerale naturale si alte ape imbuteliate
-fabricarea bauturilor racoritoare
-bauturi nealcoolice aromate si/sau indulcite: limonada, oranjada, cola, bauturi din fructe, ape tonice etc.

Aceasta clasa exclude:
-fabricarea de sucuri din fructe si legume, vezi cod CAEN 1032
-fabricarea bauturilor pe baza de lapte, vezi cod CAEN 1051
-fabricarea produselor din cafea, ceai si mate, vezi cod CAEN 1083
-fabricarea bauturilor pe baza de alcool , vezi cod CAEN 1101; cod CAEN 1102; cod CAEN 1103; cod CAEN 1104; cod CAEN 1105
-fabricarea vinului fara alcool, vezi cod CAEN 1102
-fabricarea berii fara alcool, vezi cod CAEN 1105
-fabricarea inghetatei, vezi cod CAEN 1052
-activitatea de imbuteliere sau etichetare, vezi cod CAEN 4634 (daca este efectuata ca parte a comertului cu ridicata) si cod CAEN 8292 (daca este efectuata pe baza de plata sau contract)


Sectiunea C - Industria prelucratoare

Autorizatii si avize de functionare pentru CAEN Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate 1107

DA, aveti nevoie de aviz de la DSV.


Autorizatie mediu: Da, necesita autorizatie de mediu pentru acest cod caen Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate cu exceptia sifonariilor


Pentru autorizarea acestui cod CAEN unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Te rugam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde iti vei desfasura activitatea.

Idei de afaceri pentru activitati legate de acest cod CAEN

Fabricarea sucurilor naturale si a bauturilor nealcoolice: Poti sa incepi o afacere care produce sucuri naturale si bauturi nealcoolice, cum ar fi limonada, suc de portocale si alte bauturi cu diferite arome. Poti sa te adresezi clientilor interesati de sanatate, care prefera sa consume produse naturale si sa evite indulcitorii artificiali.

Productia de apa minerala: Poti sa incepi o afacere care produce apa minerala. Odata cu cresterea cererii pentru bauturi sanatoase, exista o piata in crestere pentru apa minerala.

Productia de apa aromata: O alta idee de afacere este productia de apa aromata. Poti sa te adresezi clientilor care doresc sa consume apa aromata ca alternativa sanatoasa la bauturile carbogazoase.

Productia de bauturi energizante: Bauturile energizante devin din ce in ce mai populare, in special printre tinerii adulti. Poti sa incepi o afacere care produce bauturi energizante sanatoase, facute din ingrediente naturale.

Productia de ceai imbuteliat: Ceaiul este o bautura populara la nivel mondial, iar tu poti sa incepi o afacere care produce ceai imbuteliat. Poti sa te adresezi clientilor care doresc sa consume ceaiul in timpul deplasarilor sau prefera ceaiul imbuteliat in locul altor bauturi.

Productia de bauturi pentru sportivi: Bauturile pentru sportivi sunt bauturi care contin electroliti, carbohidrati si alte nutrienti pentru a ajuta sportivii si persoanele care se angajeaza in activitati fizice sa-si reinnoiasca nivelul de energie. Poti sa incepi o afacere care produce bauturi sportive sanatoase.

Productia de bauturi functionale: Bauturile functionale sunt bauturi care contin nutrienti, vitamine sau minerale suplimentare pentru a oferi beneficii de sanatate. Poti sa incepi o afacere care produce bauturi functionale care vizeaza nevoile specifice de sanatate, cum ar fi boosterii de imunitate, bauturile de detoxifiere sau bauturile anti-imbatranire.

Productia de lapte vegetal: Cu tendinta in crestere a veganismului si dietelor bazate pe plante, poti sa incepi o afacere care produce lapte vegetal, cum ar fi laptele de migdale, soia sau ovaz.

Productia de apa de nuca de cocos: Apa de nuca de cocos este o bautura populara cunoscuta pentru beneficiile sale pentru sanatate.

Statistici cod CAEN 1107 Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate

402 de firme.

Numarul de firme (S.R.L. / S.A.) care activează în acest domeniu de activitate, conform codului CAEN.

9952 de salariati.

Numarul de angajati care lucreaza in acest domeniu de activitate, conform codului CAEN specificat.

1,315,543,071 Euro Cifra de afaceri neta.

6,487,600,657 RON. Suma cifrei de afaceri a tuturor firmelor care operează în acest domeniu de activitate.

140,141,936 Euro Profit Net.

691,109,956 RON profit net. Suma cifrei de afaceri a tuturor firmelor care operează în acest domeniu de activitate.

11% Profit / Cifra de afaceri net.

Media celor 402 de firme cu acest cod CAEN au un profit net de 11%.

651,889 Cifra de afacere / Salariat.

Media celor 9952 de salariati, care lucreaza in firme cu acest cod CAEN produc in medie 651,889 RON.
Verifica gratuit lista firmelor din Romania

Cod CAEN pentru Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate 1107?

loading...