.

Cod CAEN: Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule 2931


Cod CAEN

Explicare cod CAEN: Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule 2931, pentru PFA, II, SRL, SC, SA.

Cod CAEN: Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule 2931

Aceasta clasa include:
-fabricarea de echipamente electrice pentru autovehicule, cum ar fi generatoare, alternatoare, bujii cu scanteie, conductori de aprindere, sisteme electrice pentru actionat usi si geamuri, asamblarea dispozitivelor (aparatelor) de masura in tablourile de instrumente, regulatori de tensiune etc.
Aceasta clasa exclude:
-fabricarea de baterii pentru vehicule, vezi cod CAEN 2720
-fabricarea de echipament de iluminat pentru autovehicule, vezi cod CAEN 2740
-fabricarea de pompe pentru autovehicule si motoare de autovehicule, vezi cod CAEN 2813


Sectiunea C - Industria prelucratoare

Autorizatii si avize de functionare pentru CAEN Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule 2931

NU stim sa existe o reglementare pentru un aviz din partea DSV pentru acest cod CAEN.


Autorizatie mediu: Da, necesita autorizatie de mediu pentru acest cod caen Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule 3161*


Pentru autorizarea acestui cod CAEN unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Te rugam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde iti vei desfasura activitatea.

Idei de afaceri pentru activitati legate de acest cod CAEN

Productia de alternatoare si generatoare pentru autovehicule, care pot fi utilizate in reparatii sau in fabricarea de noi autovehicule.
Fabricarea de cablaje si alte componente electrice pentru autovehicule, care pot fi vandute catre fabricanti de autovehicule sau ateliere de reparatii.
Productia de senzori si dispozitive electronice pentru autovehicule, cum ar fi senzori de presiune a pneurilor sau sisteme de navigatie.
Fabricarea de bujii si alte componente pentru sistemele de aprindere ale autovehiculelor, care pot fi vandute catre ateliere de reparatii.
Productia de sisteme de iluminat LED pentru autovehicule, care sunt mai eficiente energetic si pot fi un upgrade popular pentru autovehiculele existente.
Fabricarea de sisteme electrice pentru actionat usi si geamuri pentru autovehicule, care sunt componente importante in confortul soferilor si pasagerilor.
Productia de tablouri de instrumente pentru autovehicule, care pot fi personalizate si pot fi un upgrade popular pentru autovehiculele mai vechi.
Fabricarea de componente electronice pentru motoare de autovehicule, cum ar fi module de control al motorului sau senzori de temperatura a motorului.
Productia de sisteme de incarcare pentru vehicule electrice sau hibride, care sunt tot mai populare in randul consumatorilor.
Fabricarea de sisteme de control al temperaturii pentru autovehicule, cum ar fi sisteme de incalzire sau aer conditionat.

Statistici cod CAEN 2931 Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule

71 de firme.

Numarul de firme (S.R.L. / S.A.) care activează în acest domeniu de activitate, conform codului CAEN.

58970 de salariati.

Numarul de angajati care lucreaza in acest domeniu de activitate, conform codului CAEN specificat.

4,559,545,436 Euro Cifra de afaceri neta.

22,485,398,316 RON. Suma cifrei de afaceri a tuturor firmelor care operează în acest domeniu de activitate.

88,851,822 Euro Profit Net.

438,172,762 RON profit net. Suma cifrei de afaceri a tuturor firmelor care operează în acest domeniu de activitate.

2% Profit / Cifra de afaceri net.

Media celor 71 de firme cu acest cod CAEN au un profit net de 2%.

381,302 Cifra de afacere / Salariat.

Media celor 58970 de salariati, care lucreaza in firme cu acest cod CAEN produc in medie 381,302 RON.
Verifica gratuit lista firmelor din Romania

Cod CAEN pentru Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule 2931?

loading...