Meditatie profesori Meditator


Cod CAEN pentru Meditatie profesori Meditator?

Meditatie profesori - Meditator

Ce pasi sunt necesari pentru a acorda meditatii?

La o intrebare primita pe adresa de contact, prin care un cetatean dorea sa afle ce cod CAEN se foloseste pentru activitatea de profesor mediator clasele V – VIII (activitatea de mediator nu este catalogata pe scoala generala, gimnaziala, primara sau liceeala), va detaliem pasii necesari mai jos.

Primul pas ar fi cel de inregistrare fiscala a unei societati avand doua optiuni: 1. Infiintarea unui PFA (persoana fizica autorizata)

2. Infiintarea unei societati comerciale (SRL)

Codul CAEN potrivit e 8559 Alte forme de învăţământ n.c.a. Conform descrierii aceasta clasa include: -invatamantul care nu poate fi incadrat intr-unul din clasele CAEN 8510-8553 -servicii ale conducatorilor academici -centre de invatamant ce ofera cursuri terapeutice -cursuri de verificare a cunostintelor profesionale -pregatirea in domeniul limbilor straine si al dobandirii abilitatilor de conversatie -instruirea in domeniul calculatoarelor -instruire de religie Aceasta clasa include de asemenea: -pregatirea salvamarilor si a salvamontistilor -instruirea in metode de supravietuire -instruirea in oratorie -instruirea in citire rapida, citire inversa, etc. 

Acest cod contine diversele tipuri de instruiri cum e si activitatea de meditatii si acesta e cel mai potrivit pentru meditatii.

  • Verifica gratuit lista firmelor din Romania
  • loading...