Activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu 98


Cod CAEN pentru Activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu 98?

Activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu 9810

9810 Activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu Aceasta clasa include activitatile gospodariilor de producere de bunuri destinate consumului propriu, adica activitati ale gospodariilor care sunt angajate intr-o varietate de activitati ce produc bunuri pentru consumul propriu. Aceste activitati includ vanatoarea si culesul, activitatile de ferma, construirea de adaposturi, producerea de imbracaminte si producerea altor bunuri pentru propria sa subzistenta. In practica daca gospodariile sunt ngajate si in productia de bunuri destinate vanzarii pe piata, ele se clasifica in clasa de activitate aferenta producerii acestor bunuri, potrivit CAEN. Daca gospodariile sunt angajate preponderent intr-o activitate deproducere de bunuri destinate consumului propriu, atunci aceste gospodarii se clasifica in clasa de activitate aferenta producerii acestor bunuri, potrivit CAEN.

Activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu 98

98 Activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu Aceasta diviziune include activitatile gospodariilor de producere de bunuri si servicii destinate consumului propriu. Gospodariile trebuie sa fie clasificate aici numai daca este imposibil de identificat o activitatea principala care furnizeaza mijloace de subzistenta, a acestora. Daca gospodaria este angajata in activitati de piata (vanzare de produse/servicii), trebuie clasificata conform activitatii principale desfasurate.

  • Verifica gratuit lista firmelor din Romania
  • loading...